De scenario-editor is beschikbaar

Op donderdag 28 januari vond het derde webinar uit de serie ‘Aan de slag met het prognosemodel arbeidsmarkt zorg en welzijn’ plaats. Tijdens deze webinar liet ABF Research zien hoe je zelf aan de slag gaat met het opstellen van scenario’s. Na het deelnemen of terugkijken van deze webinar kan een gebruikersaccount voor de scenario-editor worden aangevraagd via het contactformulier.

Account aanvragen voor de scenario-editor

Om op een juiste wijze met de scenario-editor te werken heeft u twee zaken nodig: een gebruikersinstructie en een gebruikersaccount. Het derde webinar is geheel gewijd aan deze gebruikersinstructie. In het webinar wordt ook uitgelegd hoe u uw gebruikersaccount aanvraagd. 

Ook als u al toegang heeft tot de online tool met databank, dient u toegang tot de scenario-editor apart aan te vragen.