Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over het prognosemodel? Laat het ons weten.

U kunt een account voor de online tool aanvragen met het onderstaande contactformulier. ABF Research stuurt u per e-mail inloggegevens toe. Voor toegang tot de scenario-editor dient u eerst de gebruikersinstructie te volgen. 

* Verplichte velden

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt dan niet met derden gedeeld. Mocht u een gebruikersaccount voor de online tool aanvragen, dan delen wij uw e-mailadres met ABF Research, de organisatie die de tool beheert. Uw e-mailadres wordt zo lang bewaard als u gebruik maakt van de tool. Andere gegevens worden na het verwerken van uw aanvraag vernietigd.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw vraag te beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld. Mocht u een gebruikersaccount voor de online tool aanvragen, dan zullen wij uw aanvraag beoordelen. Indien u in aanmerking komt voor een account, dan delen wij uw e-mailadres met ABF Research, de organisatie die de tool beheert. Uw e-mailadres wordt zo lang bewaard als u gebruik maakt van de tool. Andere gegevens worden na het verwerken van uw aanvraag vernietigd.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij uw vraag hebben beantwoord worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd. Indien u een gebruikersaccount aanvraagt bewaren wij uw e-mailadres zolang u gebruikersaccount heeft. Andere gegevens worden na het verwerken van uw aanvraag uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *